ML- ratsutus,- ja valmennuspalvelut                     

 

ML- ratsutus ja valmennus 

on hevosalan yritys, jonka toiminnasta vastaa 36-vuotias hevosalalla 20-vuotta ammattilaisena toiminut Minttu Lipponen. 

Mintulla on vahva tausta hevosen hoidosta ja kouluttamisesta, ja hänelle kouluttamisen peruspilareihin kuuluu myös n. arkimaastakäsittely, niin että hevonen toimii arjessa ja esim. kisapaikalla ilman ongelmia ja apujoukkoja. 

Uuden hevosen tullessa koulutukseen/myyntiin,  käydään koulutustasosta riippumatta läpi myös perusasiat käsittelyn suhteen, jotta hevosellekin on selkeää ja loogista miten tulee toimia. Etenkin nuoria hevosia kouluttaessa on tärkeää että hevoselle on tullut luottamussuhde ratsastajaansa ennen selkään nousua, näin vältytään ongelmilta ja saadaan perusteet luottavaiseen, rauhalliseen ja turvalliseen ratsuun.


Mintulla on jokaisen hevosen kanssa tavoitteena luottavainen ja turvallinen ratsu, joka tekee töitä ratsastajan kanssa pehmeästi, luottavaisesti ja mielellään. 

Minttu on itse kisannut kouluratsastuksessa vaativiin luokkiin asti (toki esteetkään eivät ole vieraita), ja mielenkiinnon kohteena onkin erityisesti nuoret tulevaisuuden kouluhevoset ja niiden koulutus "eskarista" kouluradoille. 


Minttu suorittaa tällä hetkellä Ypäjällä 1-tason valmentajakoulutusta, ja valmentautuu ja kouluttautuu jatkuvasti lisää.


Mikäli haluisit tuoda hevosen koulutukseen, tai olet kiinnostunut valmennuksista, olethan yhteydessä marbackantalli@gmail.com tai soita 0451350655


Lisätietoja löydät myös facebookista ML-ratsutus ja valmennus sekä instagramista nimellä minttu lipponen


  • taputapu
    taputapu


Sähköposti